top of page
  • Forfatterens bildethefreebohemian

What every traveler/backpacker should know about the Caribbean island paradise Caye Caulker in Beliz

Dykking og snorkling i Great Blue Hole er en opplevelse utenom det vanlige

Krystallklart karibisk hav og et svært undersjøisk synkehull som er over 100 meter dypt og 300 meter i diameter. Det er noe som alle bør oppleve. Alternativt; bare heng på bryggen og stirr utover paradiset som er det karibiske hav.

Diving or snorkeling in the Great Blue Hole is not something you do everyday

The Caribbean sea and a giant blue sinkhole that is over 100 meters deep and 300 meters in diameter. That is something that everyone needs to see. Alternatively, just hang around and look at the beautiful paradise of the Caribbean sea.

Vannet er turkis og tiden står stille når du ligger i hengekøyen

The ocean is turquoise and time stands still when you lay in the hammock

Velg hostel med omhu

Les anmeldelser om bosted nøye både der du bestiller bosted, men også f.eks på tripadvisor.com. Det advares om skrekkhistorier om hostel med saltvann i dusjen og veldig lav standard. Man må også passe seg for bed bugs, såkalte veggdyr på norsk. De biter og spiser blodet ditt mens du sover. Vi fikk bed bugs og hadde det med oss i ca. en måned. Det var ekkelt og plagsomt. Stedet som hadde bed bugs het Tina's backpackers, som man kan se på bildet under. Det er lenge siden, så det er mulig de har blitt kvitt husdyrene. Stedet heter nå Yuma's house.

Be careful about the hostels

Be very careful when picking a hostel in Caye Caulker and read the reviews thoroughly on tripadvisor.com and on hostelworld.com (or wherever you book the accomodation). Some hostels have salt water in the showers and that the standard is not very high. We got bed bugs when we stayed at Tina's backpackers. We had them with us for about a month. It was disgusting and annoying. It has been some years since we stayed there, so they might have cleaned up the place. The name of the hostel is now Yuma's house.

- thefreebohemian

bottom of page