top of page
  • Forfatterens bildethefreebohemian

Bucket list Inspo cont.: The Great Wall of China

I forrige uke ble det nevnt her på thefreebohemian at Rio de Janeiro har en plass i oversikten over verdens syv underverker (lenke her) som ble stemt frem i 2007. Oversikten over verdens syv underverker er definitivt et fint startpunkt for å lage en bucket list. Et annet sted som har en plass på listen er Kina og den kinesiske mur. Den kinesiske mur er et underverk som må sees - og det er utrolig fin utsikt fra muren også.

Last week on thefreebohemian it was about Rio de Janeiro and the list of the New 7 Wonders of the World (link here). The overview of the New 7 wonders of the world is a great starting point for creating a bucket list. Another one on the list is China and the Great Wall of China. Not only is the Great Wall of China astonishingly beautiful by itself - there are also stunning views from the top.

Den offisielle lengden av muren er hele 21 000 km (mer enn bare Ming-dynastiets mur) og den er mer enn 2300 år gammel. Siden høsten nærmer seg med stormskritt og vi har trådt over i september er det vel på tide å begynne å tenke på høstferie eller weekendturer i høst?Snart kommer det en 3 dagers-guide til Beijing på thefreebohemian...

The official length of the entire wall (not just the Ming Dynasty Great Wall) is approx 21 000 km and it is more than 2300 years old. Since we have entered September (sigh), it is about time to think about where we should travel to enoy fall, don't you think? Soon you will find a 3-day guide to Beijing here on thefreebohemian...

- thefreebohemian

bottom of page