top of page
  • Forfatterens bildethefreebohemian

Bucket List Inspiration: Rio de Janeiro after the 2016 Summer Olympic Games

Ooooooog der!...var OL ferdig i Rio de Janeiro. Kanskje har de olympiske lekene gitt deg et innblikk i Brasil og Rio de Janeiro som du ikke klarer å glemme? Eller kanskje tenker du at det ikke er noe vits å dra dit nå som OL er ferdig? Der tar du feil. Rio de Janeiro har mye å by på - ikke minst de verdenskjente strendene Copacabana og Ipanema.

The Summer Olympic Games JUST finished last week. Maybe you are bummed that you didn't get to experience the Olympics in Rio de Janeiro and think that there is no point in going now? or maybe you got a case of baaaaad wanderlust over Rio while watching the Olympics on tv? Well, Rio de Janeiro has a lot to offer such as some world famous beaches - the Copacabana and Ipanema beach.

Rio de Janeiro har også en plass i oversikten over verdens nye syv underverker som ble stemt frem i 2007 (lenke her). Kristusstatuen i byen ble nemlig kåret til en av de nye syv underverkene i verden. Statuen er ca. 40 meter høy og ruver over byen som et symbol ikke bare for Rio, men også for landet Brasil. Det kan være noe for din "bucket list"?

For your bucket list, Rio de Janeiro also holds a spot in the list of the New 7 Wonders of the World (link here). The Christ the Redeemer statue was named one of the new 7 wonders of the world after being voted for in 2007. The statue is about 40 m tall (130 feet) and is a symbol for Rio and Brazil.

- thefreebohemian

bottom of page