top of page
  • Forfatterens bildethefreebohemian

Roadtrippin' it pt. 2

USA blir ofte kalt "the land of the free" - men burde kanskje kalles "the land of the fried" da det er mye digg fritert mat å finne i USA. Den smakfulle søtsaken nedenfor er faktisk ikke fritert selv om det ser sånn ut - og den finnes i Canada ikke så langt over grensen fra USA. Finn ut mer om hva det er og hvor det kan kjøpes på thefreebohemian snart..

While the US is often called "the land of the free" - it could also be "the land of the fried" - as there are so many deliciously fried treats there :D However, this tasty treat below is actually not fried even though it looks like it and it can be found just across the border in Canada. Find out what it is and where you can buy it on thefreebohemian soon...

- thefreebohemian

Lagre

Lagre

bottom of page