top of page
  • Forfatterens bildethefreebohemian

Hammock life and Pura Vida

Forbinder du sommer med å ligge i hengekøye? Slappe av og bare gjøre ingenting? I dagens samfunn med sosial media og smarttelefoner er det faktisk mulig å ligge i en hengekøye og fortsatt føle seg stresset eller sjekke e-posten tre ganger i timen. Hva med å skru av alle elektroniske duppedingser og bare ligge i hengekøyen uten noen distraksjoner utenom om den varme sommervinden?

Isn't summer all about the hammock life? Relaxing and doing nothing? In 2016 with gadgets and social media, it is easy to feel stressed and checking your e-mail incontrollably three times an hour. Try turning off your electronic deviced and just lay in a hammock listening to the summer breeze.

I Costa Rica brukes begrepet "Pura Vida" - en filosofi som omhandler et balansert liv, en avslappet livsstil, og som oppfordrer til takknemlighet og det å nyte livet. Hengekøyer er populære i Costa Rica, noe som ikke er så rart siden det kanskje er definisjonen på å ta livet med ro. Det er lett å bli påvirket av dette når man er i Costa Rica for så å glemme det helt når man er tilbake til det travle hverdagslivet. Det er aldri for sent å snu en (u)vane da - hva med å starte i sommer med Pura Vida i hengekøyen uten mobilen?

In Costa Rica the philosophy "Pura Vida" means appreciating life's simplicity, a laidback lifestyle, and refusing to take things for granted. Hammocks are popular in Costa Rica, which is not so strange since it is almost the definition of slowing things down. It is easy to forget about the philosophy when you get back to everyday life, but try to break free of the habit - starting this summer by envisioning the "Pura vida" while you are chilling in the hammock without your cell phone.

- thefreebohemian

bottom of page